Skip to content
Boek Maar De Liefde Blijft

Maar de liefde blijft

Maar de liefde blijft is bedoeld voor iedereen die een dierbare verloor en hem of haar intens mist. Het beschrijft het pijnlijke verlies van binnen uit, en geeft woorden aan het verdriet zoals het voelt. Misschien ga je je gevoelens en gedachten herkennen en kan de herkenning je tot steun zijn. Het boek wil ook graag als een gids voor je zijn ─ een die uitlegt, je bemoedigt, wijst op valkuilen en je suggesties aanreikt.

In het boek kun je kracht vinden, moed en vertrouwen. Niets kan jouw verdriet verlichten, maar misschien kan het boek je wel begeleiden op je pad, zodat je het niet alleen hoeft te gaan.

In Maar de liefde blijft staan ook mooie gedichten van bekende en onbekende, Nederlandse en Engelse schrijvers (o.a. Auden, Karen Taylor Good, Jean Pierre Rawie, Freek de Jonge, Stef Bos).

Bestel via BOL.COM

Wat anderen er van vinden

hoe het gemis een koestering kan worden
de woeste worsteling een wezenlijke verwarming
de loze leegte een verbonden oord
het overleven een waarachtigheid
hoe de onmogelijkheid weer vorm kan krijgen
ik kan het soms bijna niet geloven
maar ik lees het hier heel heel echt

Prof.dr. Dirk De Wachter, Universiteit Leuven

… helpt je weer op weg om weer vat te krijgen op het leven… In het boek staan ook mooie gedichten. Stuk voor stuk zijn de gedichten zeer de moeite waard om te lezen en overdenken…

Bernard Korbeld, De samenloop, oktober 2021

… een boek vol nuttige tips en suggesties.

Michel Hasselerharm, Dagblad Tubantia, 9 oktober 2021

Bekijk mijn cursussen

Je vindt er uitleg en veel tips over hoe je met je verdriet, je rouw om zou kunnen gaan.

Boek Voor Wie Verloren Heeft En Zoekt

Voor wie verloren heeft en zoekt

Een boek over rouwverwerking bedoeld voor iedereen die een dierbare verloor en steun zoekt. In het boek vind je herkenning van de vele, onbekende gevoelens die je als nabestaande overspoelen. Tevens leer je je eigen voelen en denken te begrijpen. In de uitleg over het verwerken van een groot verlies vind je houvast en hoop, en doe je ideeën op voor hoe je kunt leren omgaan met het verlies van je dierbare.

In Voor wie verloren heeft en zoekt staan ook dagboek aantekeningen. Ze beschrijven rouw uit de allereerste hand, rouw zoals het werkelijk voelt. Ze laten je zien hoe je je dierbare kunt verliezen, maar hem of haar ook weer kunt terugvinden.

Back To Top